Wednesday, October 19, 2016

TUAH - Jamai

Beberapa minggu lepas saya tertonton filem Tuah lakonan mantap penyanyi popular pada ketika dulu kini dan sekarang dengan trademark suara seperti orang menguap iaitu Jamal Abdillah..gila babi epik dressing dan fesyen rambut pelakon pada zaman dulu, yang tak boleh tahan scene Tuah main sambar sambar saja baju di shopping kompleks tanpa melihat tag ataupun saiz HAHAHAHAH MADAFAKAAA, dan penampakan botol air 100 plus bulat versi kaca..rare sial

OK TAMMAT

Final boss fight

6 comments:

  1. Replies
    1. tuah jili rambut smart...tuah jamal rambut...nak kata gondrong pun bukan

      Delete
  2. Kalo tak silap ada scene dia gi muzium pecahkan cermin nak ambik keris tamingsari kan?hahah..ingat2 lupa cite ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, dia karate cermin tu guna siku hahaha, hebat jugak aksi silat abang Jamal kita dalam ini filem, kalah Eman Manan

      Delete
  3. You have some really interesting blog posts on here! Glad I found it! I’m following you…Check out my blog if you get a chance! For more information visit k2 for sale

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...